4Kids Theater

Over 4Kids

Stichting 4Kids is op 3 augustus 2007 opgericht door John van de Bunt, Judith Goossens en Mike Kuyt. In 2008 was de eerste productie: 'Vreemde Goocheltrucs'. Inmiddels heeft 4Kidstheater in 2022 haar laatste (15e) productie gespeeld, nadat door corona de 14e niet door kon gaan.
Het huidige bestuur van de stichting bestaat uit Sanne Groosjohan, Mirjam Bresjer en Kees Hinderks.
De Stichting heeft als doel om door het realiseren van kindertheatervoorstellingen, kinderen in en om Hoevelaken kennis laten maken met toneel en zo bijdragen aan hun culturele ontwikkeling. De spelers waren steeds afkomstig uit (de buurt van) Hoevelaken. Een enkele keer speelden ook kinderen in de voorstellingen mee.
Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Doelstelling: 4Kidstheater is een stichting zonder winstoogmerk met als doel om per jaar 4 theatervoorstellingen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar uit te voeren, waarvan 1 besloten voorstelling voor kinderen van basisscholen voor speciaal onderwijs. Met name deze laatste doelgroep kent een sociaal-maatschappelijk belang. Sinds 2008 realiseerden wij jaarlijks onze doelstelling (behalve in de coronajaren 2020 en 2021)
Financiële status: De financiering van de stichting vond plaats door sponsoring en door laagdrempelige kaartverkoop. De bestuursleden van 4Kids en de andere medewerkers betaalden zelf een contributie. Zij ontvingen geen beloning. Stichting 4Kidstheater had en heeft, behoudens een vervangingsreserve voor nieuwe materialen, geen kapitaal.
Contact: Postadres: Stichting 4Kids, Eiberlaan 13, 3871 TG Hoevelaken.
E-mailadres: info@4kidstheater.nl.Stichting 4Kids is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort onder nummer 32125527.