4Kids Theater

Over 4Kids

Stichting 4Kids is op 3 augustus 2007 opgericht door John van de Bunt, Judith Goossens en Mike Kuyt. In 2008 was de eerste productie: 'Vreemde Goocheltrucs'. Inmiddels is 4Kidstheater alweer bezig met de voorbereiding van haar 13e productie.
Het huidige bestuur bestaat uit Sanne Groosjohan, Mirjam Bresjer en Kees Hinderks.
De Stichting wil, door het realiseren van kindertheatervoorstellingen, kinderen in en om Hoevelaken kennis laten maken met toneel en zo bijdragen aan hun culturele ontwikkeling. De spelers zijn afkomstig uit (de buurt van) Hoevelaken. Indien van toepassing zullen er ook kinderen aan de voorstellingen meewerken. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.
Doelstelling: 4Kidstheater is een stichting zonder winstoogmerk. Haar doel is om per jaar 4 theatervoorstellingen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar uit te voeren, waarvan 1 voor een ZMLK school. Met name deze laatste doelgroep kent een sociaal-maatschappelijk belang. Sinds 2008 realiseren wij jaarlijks onze doelstelling.
Financiële status: De financiering van de stichting vindt plaats door sponsoring en door laagdrempelige kaartverkoop. De bestuursleden van 4Kids en de andere medewerkers ontvangen geen beloning. 4Kids heeft, behoudens een vervangingsreserve voor nieuwe materialen, geen kapitaal.
Contact: Postadres: Stichting 4Kids, Veenlanden 84, 3871 RE Hoevelaken. E-mailadres: info@4kidstheater.nl. Stichting 4Kids is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort onder nummer 32125527.